Ekonomia nën efektin e pandemisë, Teliti: Recesioni më i rëndë nga viti 1997, kriza u thellua nga keqmenaxhimi

Shefi i kabinetit të Partisë Demokratike, ekspert në fushën e ekonomisë Dorjan Teliti ishte i ftuar në A2 ku foli në lidhje me krizën ekonomike për me të cilën përballët Shqipëria për shkak të pandemisë dhe tërmetit të vitit të kaluar që kanë lënë gjurmë në ekonominë e vendit.

Duke iu referuar dhe parashikimeve të institucioneve kryesore financiare për tkurrjen e ekonomisë shqiptare, Teliti u shpreh se situata është e shumë e vështirë kjo edhe për shkak të keqqeverisjes së vendit nga një mazhorancë që i ka kanalizuar paratë vetëm në një grup njerëzish.