“Ekonomia shqiptare, e varur nga konsumi”, Artan Gjergji: Duhet të ishte investuar te prodhimi!

Publikuar më: 29/3/2023, ora 21:31

“Ekonomia shqiptare, e varur nga konsumi”, Artan Gjergji: Duhet të ishte investuar te prodhimi!

Publikuar më: 29/3/2023, ora 21:31

I ftuar në “A2BUSINESS” me Aurora Sulçen, eksperti për ekonominë, Artan Gjergji u shpreh se ne jemi një shoqëri konsumi, që prodhojmë vetë dhe vetëmjaftohemi me PBB-në tonë. Sipas Gjergjit, ne jemi një shoqëri e varur nga konsumi, ndërsa shtoi se ekonomia shqiptare duhet të ishte investuar te prodhimi.

“Ekonomia shqiptare, e varur nga konsumi”, Artan Gjergji: Duhet të ishte investuar te prodhimi!

Publikuar më: 29/3/2023, ora 21:31

I ftuar në “A2BUSINESS” me Aurora Sulçen, eksperti për ekonominë, Artan Gjergji u shpreh se ne jemi një shoqëri konsumi, që prodhojmë vetë dhe vetëmjaftohemi me PBB-në tonë. Sipas Gjergjit, ne jemi një shoqëri e varur nga konsumi, ndërsa shtoi se ekonomia shqiptare duhet të ishte investuar te prodhimi.