Ekonomia shqiptare pas tërmetit dhe pandemisë, Delina Ibrahimaj në intervistën e parë si ministre e Financave

Publikuar më: 29/9/2021, ora 21:44

Ekonomia shqiptare pas tërmetit dhe pandemisë, Delina Ibrahimaj në intervistën e parë si ministre e Financave

Publikuar më: 29/9/2021, ora 21:44

Ekonomia është sot shqetësimi kryesor i pjesës më të madhe të shqiptarëve, por padyshim edhe qeverisë, në këtë mandat të tretë. Pandemia është ende e pranishme dhe ky është një rrezik që kërcënon buxhetet e familjeve dhe buxhetin e shtetit.

Ekonomia shqiptare pas tërmetit dhe pandemisë, Delina Ibrahimaj në intervistën e parë si ministre e Financave

Publikuar më: 29/9/2021, ora 21:44

Ekonomia është sot shqetësimi kryesor i pjesës më të madhe të shqiptarëve, por padyshim edhe qeverisë, në këtë mandat të tretë. Pandemia është ende e pranishme dhe ky është një rrezik që kërcënon buxhetet e familjeve dhe buxhetin e shtetit.