EKSKLUZIVE / Pamje nga Lviv, qyteti më i “sigurt” në Ukrainë i mbushur me barrikada

Publikuar më: 2/3/2022, ora 17:37

EKSKLUZIVE / Pamje nga Lviv, qyteti më i “sigurt” në Ukrainë i mbushur me barrikada

Publikuar më: 2/3/2022, ora 17:37

Grupi i xhirimit të A2 CNN, me gazetarin Julian Kasapi dhe operatorin Zhaku Myftari, ndodhet në Ukrainën e pushtuar nga Rusia.

EKSKLUZIVE / Pamje nga Lviv, qyteti më i “sigurt” në Ukrainë i mbushur me barrikada

Publikuar më: 2/3/2022, ora 17:37

Grupi i xhirimit të A2 CNN, me gazetarin Julian Kasapi dhe operatorin Zhaku Myftari, ndodhet në Ukrainën e pushtuar nga Rusia.