EKSKLUZIVE | Tregti armësh në varrimin e Nehat Kullës

Varrimi i Nehat Kullës një vit më parë, është shfrytëzuar për të bërë tregti armësh mes Gjergj Cukalit dhe bashkëpunëtorit të drejtësisë, Enver Jamaku. Ai ka treguar për hetuesit të gjitha porositë e armëve, pasi ishte njohur me Cukalin pikërisht në varrimin e Kullës.