Eksodi i rusëve, meshkujt në moshë lufte zbarkojnë në Serbi, Turqi e Finlandë

Publikuar më: 22/9/2022, ora 16:15

Eksodi i rusëve, meshkujt në moshë lufte zbarkojnë në Serbi, Turqi e Finlandë

Publikuar më: 22/9/2022, ora 16:15

Dhjetëra qytetarë rusë zbarkuan në aeroportet e Beogradit dhe Stambollit, si pjesë e eksodit te meshkujve në moshë lufte për t’i shpëtuar rekrutimit ne luftë. Mijëra vetë kanë kaluar kufijtë tokësorë drejt Finlandës dhe Gjeorgjisë, por Kremlini i cilëson të ekzagjeruara raportimet.

Eksodi i rusëve, meshkujt në moshë lufte zbarkojnë në Serbi, Turqi e Finlandë

Publikuar më: 22/9/2022, ora 16:15

Dhjetëra qytetarë rusë zbarkuan në aeroportet e Beogradit dhe Stambollit, si pjesë e eksodit te meshkujve në moshë lufte për t’i shpëtuar rekrutimit ne luftë. Mijëra vetë kanë kaluar kufijtë tokësorë drejt Finlandës dhe Gjeorgjisë, por Kremlini i cilëson të ekzagjeruara raportimet.