Ekspertët e ODIHR në Tiranë, nisin takimet për Reformën Zgjedhore

Ekspertet e ODIHR kanë mbërritur në Tiranë për të asistuar konkretisht mbi çështjet për të cilat janë të interesuara palët politike për Reformën Zgjedhore. Pas takimit të parë, bashkëkryetarët e komisionit të reformës, Damian Gjiknuri dhe Rudina Hajdari u shfaqen optimistë për gjetjen e rrugës së dakordësisë me opozitën për rishikimin e ligjit zgjedhor.