Ekspertët për reformën: Depolitizim i administratës zgjedhore dhe ndarje e partisë nga shteti

Publikuar më: 16/6/2022, ora 16:08

Ekspertët për reformën: Depolitizim i administratës zgjedhore dhe ndarje e partisë nga shteti

Publikuar më: 16/6/2022, ora 16:08

Depolitizimi i administratës zgjedhore dhe ndarja e partisë nga shteti janë dy prej problemeve kryesore që ekspertët mendojnë se duhet të mbahen parasysh në diskutimet për reformën zgjedhore. Në një intervistë për A2 CNN Gerta Meta dhe Premto Gogo ndër të tjera ngrenë shqetësimin e një reforme të diktuar nga interesat e ngushta politike.

Ekspertët për reformën: Depolitizim i administratës zgjedhore dhe ndarje e partisë nga shteti

Publikuar më: 16/6/2022, ora 16:08

Depolitizimi i administratës zgjedhore dhe ndarja e partisë nga shteti janë dy prej problemeve kryesore që ekspertët mendojnë se duhet të mbahen parasysh në diskutimet për reformën zgjedhore. Në një intervistë për A2 CNN Gerta Meta dhe Premto Gogo ndër të tjera ngrenë shqetësimin e një reforme të diktuar nga interesat e ngushta politike.