Eksperti analizon aksidentin e rëndë, ku gaboi shoferi i Benz G-Class

Publikuar më: 9/5/2022, ora 15:08

Eksperti analizon aksidentin e rëndë, ku gaboi shoferi i Benz G-Class

Publikuar më: 9/5/2022, ora 15:08

Aksidentet rrugore kanë prodhuar lajme dhe viktima në ditët e fundit. Pavarësisht se kontrollet nga policia janë shtuar, sërish aksidentet vijojnë.

Eksperti analizon aksidentin e rëndë, ku gaboi shoferi i Benz G-Class

Publikuar më: 9/5/2022, ora 15:08

Aksidentet rrugore kanë prodhuar lajme dhe viktima në ditët e fundit. Pavarësisht se kontrollet nga policia janë shtuar, sërish aksidentet vijojnë.