Eksperti Arjan Dyrmishi: Policët tanë kanë vetëm armë vdekjeprurëse, problem konceptimi i policimit

Publikuar më: 11/12/2020, ora 13:07

Eksperti Arjan Dyrmishi: Policët tanë kanë vetëm armë vdekjeprurëse, problem konceptimi i policimit

Publikuar më: 11/12/2020, ora 13:07

Vrasja e 25-vjeçarit, Klodian Rasha, e cila ka tronditur opinionin publik ditët e fundit është komentuar në studion e A2 CNN, nga eksperti i Sigurisë, Arjan Dyrmishi. Në këndvështrimin e tij, Dyrmishi thotë se problem është edhe konceptimi i policimit dhe përdorimit të armës. Sipas tij, fakti që policia është e pajisur vetëm me armë vdekjeprurëse tregon mënyrën e policimit, ndërsa sugjeron që të përdorë edhe armë jovdekjeprurëse.

Eksperti Arjan Dyrmishi: Policët tanë kanë vetëm armë vdekjeprurëse, problem konceptimi i policimit

Publikuar më: 11/12/2020, ora 13:07

Vrasja e 25-vjeçarit, Klodian Rasha, e cila ka tronditur opinionin publik ditët e fundit është komentuar në studion e A2 CNN, nga eksperti i Sigurisë, Arjan Dyrmishi. Në këndvështrimin e tij, Dyrmishi thotë se problem është edhe konceptimi i policimit dhe përdorimit të armës. Sipas tij, fakti që policia është e pajisur vetëm me armë vdekjeprurëse tregon mënyrën e policimit, ndërsa sugjeron që të përdorë edhe armë jovdekjeprurëse.