Eksperti gjerman: Në tetor, Shqipëria merr një “po” me kushte

Berlini dhe Parisi po dakordësohen për t’i dhënë dritën jeshile Shqipërisë dhe Maqedonisë së veriut, për çeljen e negociatave në muajin tetor.