Eksperti Gjokutaj: Çmimet kanë pak gjasa të stabilizohen pa mbaruar lufta

Publikuar më: 17/3/2023, ora 20:22

Eksperti Gjokutaj: Çmimet kanë pak gjasa të stabilizohen pa mbaruar lufta

Publikuar më: 17/3/2023, ora 20:22

Eduart Gjokutaj, ekspert për ekonominë, i ftuar në “A2Business” në A2CNN me Aurora Sulçen foli në lidhje me parashikimet e rritjes ekonomike dhe tendencës së inflacionit në vend.

Eksperti Gjokutaj: Çmimet kanë pak gjasa të stabilizohen pa mbaruar lufta

Publikuar më: 17/3/2023, ora 20:22

Eduart Gjokutaj, ekspert për ekonominë, i ftuar në “A2Business” në A2CNN me Aurora Sulçen foli në lidhje me parashikimet e rritjes ekonomike dhe tendencës së inflacionit në vend.