Eksperti i shëndetësisë: Masat nuk duhet të jenë unike, por inteligjente

“Duhet që metropoli dhe fshati të trajtohet ndryshe tashmë. Duhet të kemi një përafrim të diferencuar me situatën. Masat nuk duhet të jene unike, por të jenë inteligjente. Ky është një problem mjekësor dhe unë mendoj se sistemi ynë ka treguar se ka kapacitete”. Kështu u shpreh në A2 eksperti i shëndetësisë, Erion Dasho teksa komentoi situatën nga koronavirusi në vendin tonë.