Eksperti i shëndetit publik: Nuk kemi qëndrueshmëri epidemiologjike, por nuk jemi ende në valën e dytë

Situatë gjithmonë e më kaotike në Bjellorusi. Ndërkohë që vijojnë në kryeqytetin Minsk protestat popullore të shpërthyera pas zgjedhjeve presidenciale, ku fitorja e Alexander Lukashenko u kritikua nga faktori i brendshëm dhe ai ndërkombëtar, tonet po bëhen gjithmonë e më të nxehta dhe rrezikojnë të çojnë vendin ish-sovjetik në lufte civile.