Eksperti: Kërkohet një ndërhyrje urgjente e qeverisë në bujqësi

Publikuar më: 6/7/2022, ora 22:51

Eksperti: Kërkohet një ndërhyrje urgjente e qeverisë në bujqësi

Publikuar më: 6/7/2022, ora 22:51

Edi Fero, ekspert për bujqësinë, ishte i ftuar në A2 Business nga ku foli për gjendjen në bujqësinë shqiptare dhe vështirësitë me të cilat ajo po përballet.

Eksperti: Kërkohet një ndërhyrje urgjente e qeverisë në bujqësi

Publikuar më: 6/7/2022, ora 22:51

Edi Fero, ekspert për bujqësinë, ishte i ftuar në A2 Business nga ku foli për gjendjen në bujqësinë shqiptare dhe vështirësitë me të cilat ajo po përballet.