Eksperti: Kriza energjetike dhe inflacioni do të godasin ekonomitë familjare

Publikuar më: 13/1/2022, ora 09:00

Eksperti: Kriza energjetike dhe inflacioni do të godasin ekonomitë familjare

Publikuar më: 13/1/2022, ora 09:00

Sipas Bankës Botërore, rritja ekonomike e Shqipërisë do të jetë rreth 3.8% në vitin 2022, pothuajse një përgjysmim nga rritja 7.2 e vitit që lamë pas. Por si do të ndikohen ekonomitë e familjeve shqiptare në këtë periudhë? Cilat janë rreziqet, mundësitë, nevojat dhe zgjidhjet ekonomike, me të cilat do të hasemi këtë vit? Për t’u dhënë përgjigje këtyre pyetjeve foli në Dita Jonë eksperti Erion Muça.

Eksperti: Kriza energjetike dhe inflacioni do të godasin ekonomitë familjare

Publikuar më: 13/1/2022, ora 09:00

Sipas Bankës Botërore, rritja ekonomike e Shqipërisë do të jetë rreth 3.8% në vitin 2022, pothuajse një përgjysmim nga rritja 7.2 e vitit që lamë pas. Por si do të ndikohen ekonomitë e familjeve shqiptare në këtë periudhë? Cilat janë rreziqet, mundësitë, nevojat dhe zgjidhjet ekonomike, me të cilat do të hasemi këtë vit? Për t’u dhënë përgjigje këtyre pyetjeve foli në Dita Jonë eksperti Erion Muça.