Eksperti: Shteti mbledh 400 milionë euro nga bujqësia dhe jep vetëm 30 milionë subvencion

Publikuar më: 6/7/2022, ora 22:53

Eksperti: Shteti mbledh 400 milionë euro nga bujqësia dhe jep vetëm 30 milionë subvencion

Publikuar më: 6/7/2022, ora 22:53

Uran Derri, ekspert për bujqësinë, ishte i ftuar në A2 Business nga ku foli për gjendjen në bujqësinë shqiptare dhe vështirësitë me të cilat ajo po përballet.

Eksperti: Shteti mbledh 400 milionë euro nga bujqësia dhe jep vetëm 30 milionë subvencion

Publikuar më: 6/7/2022, ora 22:53

Uran Derri, ekspert për bujqësinë, ishte i ftuar në A2 Business nga ku foli për gjendjen në bujqësinë shqiptare dhe vështirësitë me të cilat ajo po përballet.