Eksperti Sulka: Ja pse dështoi reforma e arsimit profesional

Publikuar më: 4/2/2019, ora 16:34

Eksperti Sulka: Ja pse dështoi reforma e arsimit profesional

Publikuar më: 4/2/2019, ora 16:34

Eksperti i punësimit, Kastriot Sulka shpjegon arsyen pse qeveria dështoi me reformën e arsimit profesional, e nisur me aq bujë në mandatin e parë. Sipas tij, përveç marketingut, nuk u dhanë fonde për ngritjen e klasave dhe laboratorëve, aq shumë të nevojshëm që të rinjtë të pajiseshin me njohuritë që duheshin për t’iu përshtatur kërkesave të tregut të punës.

Eksperti Sulka: Ja pse dështoi reforma e arsimit profesional

Publikuar më: 4/2/2019, ora 16:34

Eksperti i punësimit, Kastriot Sulka shpjegon arsyen pse qeveria dështoi me reformën e arsimit profesional, e nisur me aq bujë në mandatin e parë. Sipas tij, përveç marketingut, nuk u dhanë fonde për ngritjen e klasave dhe laboratorëve, aq shumë të nevojshëm që të rinjtë të pajiseshin me njohuritë që duheshin për t’iu përshtatur kërkesave të tregut të punës.