Ekspertja e kriptovalutave: Të ardhurat në Shqipëri nga Bitcoin janë sa një e treta e buxhetit të shtetit

Përditësuar më: 9/6/2021, ora 21:31

Ekspertja e kriptovalutave: Të ardhurat në Shqipëri nga Bitcoin janë sa një e treta e buxhetit të shtetit

Përditësuar më: 9/6/2021, ora 21:31

Pandemia na bëri të gjithë më të kursyer. Pasiguritë në rritje bënë që të mos shpenzojmë për mallra luksi, por edhe për udhëtimi për shkak të kufizimit të lëvizjeve. Sot duket se jemi në një realitet të ri. Një pjesë e jona kanë disa para mënjanë. Ndoshta po mendojnë si t’i investojnë dhe nuk dinë se ku.

Ekspertja e kriptovalutave: Të ardhurat në Shqipëri nga Bitcoin janë sa një e treta e buxhetit të shtetit

Përditësuar më: 9/6/2021, ora 21:31

Pandemia na bëri të gjithë më të kursyer. Pasiguritë në rritje bënë që të mos shpenzojmë për mallra luksi, por edhe për udhëtimi për shkak të kufizimit të lëvizjeve. Sot duket se jemi në një realitet të ri. Një pjesë e jona kanë disa para mënjanë. Ndoshta po mendojnë si t’i investojnë dhe nuk dinë se ku.