Eksploruesi kinez i Marsit bie në gjumë për t’i shpëtuar stuhive

Publikuar më: 20/5/2022, ora 22:56

Eksploruesi kinez i Marsit bie në gjumë për t’i shpëtuar stuhive

Publikuar më: 20/5/2022, ora 22:56

Eksploruesi kinez i Marsit, roveri Zhurong, u vendos në gjumë për t’i mbijetuar stuhive të rërës dhe pluhurit në Planetin e Kuq.