Eksporti i grurit nga Ukraina, pritet të lërë portin anija e parë që prej nisjes së luftës

Publikuar më: 31/7/2022, ora 17:38

Eksporti i grurit nga Ukraina, pritet të lërë portin anija e parë që prej nisjes së luftës

Publikuar më: 31/7/2022, ora 17:38

Ukraina ka bërë çdo gjë gati për të lejuar nisjen e anijeve që presin në portet e vendit për të eksportuar grurë dhe drithëra të tjera. Pas nënshkrimit të marrëveshjes humanitare me Rusinë, brenda datës 1 Gusht pritet lundrimi i parë.

Eksporti i grurit nga Ukraina, pritet të lërë portin anija e parë që prej nisjes së luftës

Publikuar më: 31/7/2022, ora 17:38

Ukraina ka bërë çdo gjë gati për të lejuar nisjen e anijeve që presin në portet e vendit për të eksportuar grurë dhe drithëra të tjera. Pas nënshkrimit të marrëveshjes humanitare me Rusinë, brenda datës 1 Gusht pritet lundrimi i parë.