“Eksportuese neto në 2030”, mungesa e burimeve njerëzore pengon ambiciet në sektorin energjetik

Publikuar më: 20/11/2022, ora 16:10

“Eksportuese neto në 2030”, mungesa e burimeve njerëzore pengon ambiciet në sektorin energjetik

Publikuar më: 20/11/2022, ora 16:10

“Këto tregojnë një potencial për ta shndërruar Shqipërinë brenda këtij viti në prodhues neto të energjisë dhe kjo është gjë e madhe”, shprehej kryeministri Rama më 27 prill të këtij viti.

“Eksportuese neto në 2030”, mungesa e burimeve njerëzore pengon ambiciet në sektorin energjetik

Publikuar më: 20/11/2022, ora 16:10

“Këto tregojnë një potencial për ta shndërruar Shqipërinë brenda këtij viti në prodhues neto të energjisë dhe kjo është gjë e madhe”, shprehej kryeministri Rama më 27 prill të këtij viti.