Ekspozita e pikturave, universiteti i arteve ekspozon punën e studentëve

Një ekspozitë e punimeve të studentëve të Universitetit të Arteve ka tërhequr vëmendjen e publikut. Punime si piktura dhe vizatimi digjital, printime digjitale, kaligrafi dhe metoda të tjera të artit figurativ tregojnë për të ardhmen premtuese të studentëve tanë. Kuratori i ekspozitës, Harri Aleksi tregoi më shumë në Dita Jonë.