Ekspozita në “Galery 70”, një mesazh artistik për ujin, në dritën e fundit të perëndimit

Kur arti sjell revoltën, nuk ka nevojë për shumë hapësirë, por për mendje dhe krijesa që e shijojnë atë edhe thjesht përmes një imazhi. Por, ndërsa revoltën, mesazhin, artin, dhe një qendër tregtare mendoni se nuk i bashkon asgjë, gaboheni.