Ekspozita në Pogradec, ekspozohen 101 punime në gravurë të piktorit Anastas Konstandini

Publikuar më: 14/8/2022, ora 13:53

Ekspozita në Pogradec, ekspozohen 101 punime në gravurë të piktorit Anastas Konstandini

Publikuar më: 14/8/2022, ora 13:53

Pas 40 vitesh karrierë si piktor Anastas Kostandini, i njohur me emrin Taso, ka sjellë për herë të parë një ekspozitë në gravura. 101 të tilla janë ekspozuar ne galerinë e Pogradecit duke sjellë peizazhet e Pogradecit të vjetër, liqenit, natyrës dhe përditshmërisë.

Ekspozita në Pogradec, ekspozohen 101 punime në gravurë të piktorit Anastas Konstandini

Publikuar më: 14/8/2022, ora 13:53

Pas 40 vitesh karrierë si piktor Anastas Kostandini, i njohur me emrin Taso, ka sjellë për herë të parë një ekspozitë në gravura. 101 të tilla janë ekspozuar ne galerinë e Pogradecit duke sjellë peizazhet e Pogradecit të vjetër, liqenit, natyrës dhe përditshmërisë.