Ekzekutimi i biznesmenit, “avullimi” i makinës së ngjarjes, kamerat fiksuan vëllanë e Rrushit

Publikuar më: 9/11/2021, ora 19:31

Ekzekutimi i biznesmenit, “avullimi” i makinës së ngjarjes, kamerat fiksuan vëllanë e Rrushit

Publikuar më: 9/11/2021, ora 19:31

Automjeti “Volkswagen Passat” i Fredi Rrushit, në bordin e të cilit hipi biznesmeni Ruzhdi Hoxha para se të ekzekutohej dhe mbulohej me gurë e zhavor mbrapa Dajtit, nuk është gjetur ende nga hetuesit.

Ekzekutimi i biznesmenit, “avullimi” i makinës së ngjarjes, kamerat fiksuan vëllanë e Rrushit

Publikuar më: 9/11/2021, ora 19:31

Automjeti “Volkswagen Passat” i Fredi Rrushit, në bordin e të cilit hipi biznesmeni Ruzhdi Hoxha para se të ekzekutohej dhe mbulohej me gurë e zhavor mbrapa Dajtit, nuk është gjetur ende nga hetuesit.