Ekzekutimi i biznesmenit, vëllezërit Rrushi mohojnë akuzat, gjykata i “kyç” në qeli

Përditësuar më: 10/11/2021, ora 16:35

Ekzekutimi i biznesmenit, vëllezërit Rrushi mohojnë akuzat, gjykata i “kyç” në qeli

Përditësuar më: 10/11/2021, ora 16:35

Në përballjen e parë me gjykatën si të dyshuar për vrasjen dhe fshehjen e trupit të biznesmenit Ruzhdi Hoxha prapa Dajtit, vëllezërit Fredi dhe Pajtim Rrushi mohuan përfshirjen e tyre në krimi.

Ekzekutimi i biznesmenit, vëllezërit Rrushi mohojnë akuzat, gjykata i “kyç” në qeli

Përditësuar më: 10/11/2021, ora 16:35

Në përballjen e parë me gjykatën si të dyshuar për vrasjen dhe fshehjen e trupit të biznesmenit Ruzhdi Hoxha prapa Dajtit, vëllezërit Fredi dhe Pajtim Rrushi mohuan përfshirjen e tyre në krimi.