Ekzekutimi i Nandit të bujtinave, ekstradohet nga Danimarka ekzekutori i biznesmenit

Interpol Tirana ekstradoi nga Danimarka Kristjan Sulajn, i dyshuari kryesor në vrasjen me armë të Ferdinand Polisë i njohur ndryshe si Nandi i Bujtinave. Për ekzekutimin e 32-vjeçarit, në vendin e quajtur kryqëzimi i fshatit Grudë, në pranga ranë dhe tre të rinj, por ekzekutori arriti të humbte gjurmët.