Ekzekutimi i Saliut e Lamajt, gjykata e Prizrenit pranon të ekstradojë Indrit Taullain

Gjykata e Prizrenit në Kosovë ka pranuar kërkesën e autoriteteve shqiptare për ekstradimin në vendin tonë të Indrit Taullait. Ish-anëtari i bandës së Durrësit u arrestua në Kosovë në 6 dhjetor të vitit të kaluar, në zbatim të një urdhër-arresti të lëshuar nga Gjykata e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.