Ekzekutimi me snajper i Kastriot Reçit, Prokuroria e Lezhës merr ADN nga ish-efektivi i RENEA-s

Publikuar më: 1/8/2022, ora 17:34

Ekzekutimi me snajper i Kastriot Reçit, Prokuroria e Lezhës merr ADN nga ish-efektivi i RENEA-s

Publikuar më: 1/8/2022, ora 17:34

Prokuroria e Lezhës ka marrë kampione ADN-je nga ish-efektivi i RENEA, Remal Rada dhe Elton Hithi. Të dy u arrestuan nga operacioni “Double Strike” disa ditë më parë pasi iu gjet një snajper në makinë e më pas një arsenal armësh. ADN-ja e tyre është marrë në zbatim të një vendimi të Gjykatës së Lezhës, për llogari të hetimit të ekzekutimit me snjaper të Kastriot Reçit, janarin e vitit 2020 në qendër të Rrëshenit.

Ekzekutimi me snajper i Kastriot Reçit, Prokuroria e Lezhës merr ADN nga ish-efektivi i RENEA-s

Publikuar më: 1/8/2022, ora 17:34

Prokuroria e Lezhës ka marrë kampione ADN-je nga ish-efektivi i RENEA, Remal Rada dhe Elton Hithi. Të dy u arrestuan nga operacioni “Double Strike” disa ditë më parë pasi iu gjet një snajper në makinë e më pas një arsenal armësh. ADN-ja e tyre është marrë në zbatim të një vendimi të Gjykatës së Lezhës, për llogari të hetimit të ekzekutimit me snjaper të Kastriot Reçit, janarin e vitit 2020 në qendër të Rrëshenit.