Ekzekutohet me breshëri automatiku Naim Bajri, historia e familjes dhe pistat e policisë

Publikuar më: 3/6/2022, ora 11:03

Ekzekutohet me breshëri automatiku Naim Bajri, historia e familjes dhe pistat e policisë

Publikuar më: 3/6/2022, ora 11:03

Viktima në momentin e vrasjes ka qenë në kafe së bashku me një punëtorin e tij, i cili është plagosur, por fatmirësisht ndodhet jashtë rrezikut për jetën. Ndonëse vetë Naim Bajri nuk ishte një person problematik, e kaluara e fisit të tij dyshohet si një nga pistat kryesore të atentatit.

Ekzekutohet me breshëri automatiku Naim Bajri, historia e familjes dhe pistat e policisë

Publikuar më: 3/6/2022, ora 11:03

Viktima në momentin e vrasjes ka qenë në kafe së bashku me një punëtorin e tij, i cili është plagosur, por fatmirësisht ndodhet jashtë rrezikut për jetën. Ndonëse vetë Naim Bajri nuk ishte një person problematik, e kaluara e fisit të tij dyshohet si një nga pistat kryesore të atentatit.