Elbasan, mbi 200 vizita në ditë në urgjencë, virozat prekin të rritur e fëmijë

Publikuar më: 7/12/2022, ora 15:20

Elbasan, mbi 200 vizita në ditë në urgjencë, virozat prekin të rritur e fëmijë

Publikuar më: 7/12/2022, ora 15:20

Mbi 200 vizita mjekësore në 24 orë po përballon urgjenca e spitalit rajonal të Elbasanit dhe ajo e pediatrisë. Shkaku kryesor mbeten virozat e stinës, që po prekin me komplikacione si të rritur ashtu edhe fëmijët. Mjekët apelojnë për vaksinime për moshat e treta dhe shmangien e fëmijëve nga ambientet e mbyllura dhe me grumbullim njerëzish.

Elbasan, mbi 200 vizita në ditë në urgjencë, virozat prekin të rritur e fëmijë

Publikuar më: 7/12/2022, ora 15:20

Mbi 200 vizita mjekësore në 24 orë po përballon urgjenca e spitalit rajonal të Elbasanit dhe ajo e pediatrisë. Shkaku kryesor mbeten virozat e stinës, që po prekin me komplikacione si të rritur ashtu edhe fëmijët. Mjekët apelojnë për vaksinime për moshat e treta dhe shmangien e fëmijëve nga ambientet e mbyllura dhe me grumbullim njerëzish.