Elbasan, qytetarët për maskat: Vendim i drejtë, por do ta zbatojmë nga data 15 tetor

Prej 8 muajsh, vendi dhe gjitha bota po përjetojnë pandeminë e shkaktuar nga Covid-19, por qytetarët ende nuk janë të ndërgjegjësuar. Në Elbasan, ata pranojnë se vendimi për mbajtjen e maskave me detyrim është i drejtë, por një ditë para aplikimit të gjobave, thuajse askush nuk e mban maskën.