Elbasani, zonë e gjelbër. Rikthehen xhirot e mbrëmjes në parqe e bulevard

Pas dy muajsh në izolim të plotë dhe të pjesshëm, qyteti i Elbasanit është shpallur zonë e gjelbër dhe tashmë qytetarët nuk kanë nevojë për autorizime për të dalë në rrugë.