Elektorale 2021, angazhimet e PD në ekonomi, mjekësi dhe arsim

Partia Demokratike prezantoi gjatë kësaj javë programin për rininë, mjekësi dhe ekonominë. Ekonomisti Dritan Shano bëri në Dita Jonë një koment të këtyre zhvillimeve.