Elektorale 2021, shumica kërkon mandatin e tretë historik

Zv.ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Etjen Xhafaj i ftuar në Dita Jonë për të folur mbi arsyet që shumica qeverisëse jep kur kërkon votën për mandatin e tretë.