Elezaj: Investimet e OSHEE në 8 vjet? Në hyrjen e saj ka monitorë që kushtojnë 2-300 mijë euro

Publikuar më: 6/10/2021, ora 23:55

Elezaj: Investimet e OSHEE në 8 vjet? Në hyrjen e saj ka monitorë që kushtojnë 2-300 mijë euro

Publikuar më: 6/10/2021, ora 23:55

Eksperti i energjetikës dhe ish-drejtor juridik i Entit Rregullator Eduard Elezaj replikon në A2 Business me administratorin e OSHEE.