Eliot Engel nuk do të jetë më në Kongres: Kosovën e kam në zemër

Miku më i madh i shqiptarëve dhe mbështetësi kryesor i pavarësisë së Kosovës, Eliot Engel, nuk do të jetë më pjesë e Kongresit Amerikan. Megjithatë pohoi se po shqyrton disa pozicione nëe administratën e Joe Biden, teksa në fjalimin e lamtumirës përsëriti se Kosova ka një vend tepër të veçantë në zemrën e tij.