“Elita politike po e përdor kushtetutën si mall tregu”, Krasniqi: Kushtetuesja duhet të marrë një vendim për zgjedhjet 2019

Përditësuar më: 2/11/2021, ora 20:43

“Elita politike po e përdor kushtetutën si mall tregu”, Krasniqi: Kushtetuesja duhet të marrë një vendim për zgjedhjet 2019

Përditësuar më: 2/11/2021, ora 20:43

Gjykata Kushtetuese duhet të marrë një vendim, pavarësisht se kjo nuk e zgjidh krizën zgjedhore. Kështu u shpreh në studion e Ditari në A2 CNN analisti Afrim Krasniqi, në pritje të vendimit të këtij institucioni për zgjedhjet lokale të 2019-ës. Sipas tij kjo një situatë politike dhe jo një ngërç kushtetues.

“Elita politike po e përdor kushtetutën si mall tregu”, Krasniqi: Kushtetuesja duhet të marrë një vendim për zgjedhjet 2019

Përditësuar më: 2/11/2021, ora 20:43

Gjykata Kushtetuese duhet të marrë një vendim, pavarësisht se kjo nuk e zgjidh krizën zgjedhore. Kështu u shpreh në studion e Ditari në A2 CNN analisti Afrim Krasniqi, në pritje të vendimit të këtij institucioni për zgjedhjet lokale të 2019-ës. Sipas tij kjo një situatë politike dhe jo një ngërç kushtetues.