Elon Musk tërhiqet, reagon Twitter: Do të na blesh patjetër

Publikuar më: 9/7/2022, ora 13:50

Elon Musk tërhiqet, reagon Twitter: Do të na blesh patjetër

Publikuar më: 9/7/2022, ora 13:50

Elon Musk po kërkon t’i japë fund procesit të blerjes së Twitter-it për 44 miliardë dollarë, për shkak të shkeljeve të shumta të marrëveshjes, që ai pretendon se ka gjetur. Njeriu më i pasur në botë tha se po bënte një hap pas për shkak se kompania nuk arriti të ofronte informacion të mjaftueshëm mbi numrin e llogarive të rreme dhe të atyre “spam”. Por Twitter thotë se do të ndërmarrë hapa ligjorë për të detyruar miliarderin që të përmbyllë blerjen.

Elon Musk tërhiqet, reagon Twitter: Do të na blesh patjetër

Publikuar më: 9/7/2022, ora 13:50

Elon Musk po kërkon t’i japë fund procesit të blerjes së Twitter-it për 44 miliardë dollarë, për shkak të shkeljeve të shumta të marrëveshjes, që ai pretendon se ka gjetur. Njeriu më i pasur në botë tha se po bënte një hap pas për shkak se kompania nuk arriti të ofronte informacion të mjaftueshëm mbi numrin e llogarive të rreme dhe të atyre “spam”. Por Twitter thotë se do të ndërmarrë hapa ligjorë për të detyruar miliarderin që të përmbyllë blerjen.