Emergjenca koronavirus, gara për presidencën në SHBA dhe skandali Weinstein

Publikuar më: 29/2/2020, ora 11:54

Emergjenca koronavirus, gara për presidencën në SHBA dhe skandali Weinstein

Publikuar më: 29/2/2020, ora 11:54

Për javë me radhë, bota vështroi e shqetësuar teksa Kina luftonte me armikun e ri të njerëzimit, virusin Covid-19. Ndërsa mobilizimi në të gjithë botën ishte masiv për të parandaluar një pandemi të re globale, beteja për shumë kohë ishte kryesisht e Kinës dhe shpesh kundër Kinës, ndërsa të gjithë mendonin si të bllokonin hyrjen e pathogjenit të ri në kufijtë e tyre.

Emergjenca koronavirus, gara për presidencën në SHBA dhe skandali Weinstein

Publikuar më: 29/2/2020, ora 11:54

Për javë me radhë, bota vështroi e shqetësuar teksa Kina luftonte me armikun e ri të njerëzimit, virusin Covid-19. Ndërsa mobilizimi në të gjithë botën ishte masiv për të parandaluar një pandemi të re globale, beteja për shumë kohë ishte kryesisht e Kinës dhe shpesh kundër Kinës, ndërsa të gjithë mendonin si të bllokonin hyrjen e pathogjenit të ri në kufijtë e tyre.