Emergjencat Civile, A2 brenda në kampin e italianëve

Publikuar më: 29/11/2019, ora 22:38

Emergjencat Civile, A2 brenda në kampin e italianëve

Publikuar më: 29/11/2019, ora 22:38

Pas tërmetit të orës 03 e 54 minuta të së martës, bota zgjati dorën e solidaritet për të ndihmuar Shqipërinë. Shume shtete, si Kosova, Italia, Turqia, Greqia e deri tek Izraeli i largët treguan gatishmërinë për të bashkuar forcat me mjetet dhe ekspertizën e tyre. Teksa emergjencat shqiptare vuanin sa nga mungesa e përvojës, aq edhe nga organizimi i dobët, armata e huaj dha shembullin më të mirë për të përballuar situata të tilla. Brenda 24 orësh, trupat italiane ngritën në Portin e Durrësit një qytezë të vogël.

Emergjencat Civile, A2 brenda në kampin e italianëve

Publikuar më: 29/11/2019, ora 22:38

Pas tërmetit të orës 03 e 54 minuta të së martës, bota zgjati dorën e solidaritet për të ndihmuar Shqipërinë. Shume shtete, si Kosova, Italia, Turqia, Greqia e deri tek Izraeli i largët treguan gatishmërinë për të bashkuar forcat me mjetet dhe ekspertizën e tyre. Teksa emergjencat shqiptare vuanin sa nga mungesa e përvojës, aq edhe nga organizimi i dobët, armata e huaj dha shembullin më të mirë për të përballuar situata të tilla. Brenda 24 orësh, trupat italiane ngritën në Portin e Durrësit një qytezë të vogël.