Emergjencat nga zjarret, problematika e menaxhimit

Publikuar më: 11/8/2022, ora 14:04

Emergjencat nga zjarret, problematika e menaxhimit

Publikuar më: 11/8/2022, ora 14:04

Gazetari Armend Pire raporton mbi situatën nga zjarret dhe problematikat me të cilat përballen Emergjencat gjatë këtyre ditëve.