Emigracioni dhe problemet që sjell në tregun e punës

Publikuar më: 14/9/2023, ora 09:38

Emigracioni dhe problemet që sjell në tregun e punës

Publikuar më: 14/9/2023, ora 09:38

Në studion e “Ditarit” ishte e ftuar producentja ekzekutive për biznesin në A2 CNN.

Emigracioni dhe problemet që sjell në tregun e punës

Publikuar më: 14/9/2023, ora 09:38

Në studion e “Ditarit” ishte e ftuar producentja ekzekutive për biznesin në A2 CNN.