Emigrantët e parregullt, fluksi vijon edhe këtë vit, 2407 të kapur në 3 muaj

Tendenca në rritje e emigrantëve të parregullt të kapur në territorin e vendit po vijon edhe këtë vit. Të dhënat nga Drejtoria për Azilin dhe Shtetësinë, tregojnë se në tre muajt e parë, në vend u kapën 2407 refugjatë, nga Lindja e Mesme dhe Afrika.