Emigranti shqiptar në Gjermani tregon punën si “ramp agent” në aeroport

Publikuar më: 27/7/2022, ora 10:17

Emigranti shqiptar në Gjermani tregon punën si “ramp agent” në aeroport

Publikuar më: 27/7/2022, ora 10:17

Në botë ka disa profesione që njihen shumë pak, por që kanë një rëndësi të madhe. Një prej tyre është dhe “ramp agent”, personi i cili në aeroport merret me lëvizjet që duhet të bëjë çdo avion para ngritjes në fluturim apo pas mbërritjes në pistë. Një punë e rëndësishme që nëse nuk bëhet siç duhet ka mjaft rrezikshmëri. Anxhelo Hysko, një shqiptar i cili ushtron këtë profesion në aeroportin e Shtutgartit, tregon në “Dita jonë” punën dhe jetën e tij.

Emigranti shqiptar në Gjermani tregon punën si “ramp agent” në aeroport

Publikuar më: 27/7/2022, ora 10:17

Në botë ka disa profesione që njihen shumë pak, por që kanë një rëndësi të madhe. Një prej tyre është dhe “ramp agent”, personi i cili në aeroport merret me lëvizjet që duhet të bëjë çdo avion para ngritjes në fluturim apo pas mbërritjes në pistë. Një punë e rëndësishme që nëse nuk bëhet siç duhet ka mjaft rrezikshmëri. Anxhelo Hysko, një shqiptar i cili ushtron këtë profesion në aeroportin e Shtutgartit, tregon në “Dita jonë” punën dhe jetën e tij.