Emigrimi i intelektualëve, ekspertët: Ndikojnë pagat e ulëta dhe mosgjetja e punës

Pagat e ulëta dhe mosgjetja e vetes në tregun e punës janë sipas ekspertëve, arsyet kryesore pse intelektualët shqiptarë po emigrojnë drejt vendeve të tjera.

Ky ishte një alarm i dhënë edhe nga raporti i fundit i Organizatës për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim, OECD.