Emigrimi i shqiptarëve, Qiraxhi: 94% e të arsimuarve jashtë nuk duan të rikthehen

Një raport i përpiluar nga OECD tregon se vitet e fundit largimi i njerëzve me arsim të lartë nga Shqipëria është përshpejtuar. E renditur e katërta në botë për shpejtësinë me të cilën po i largohet truri, Shqipëria qartazi ka një problem, ndërsa politika luan lojën kush e ka fajin. Migen Qiraxhi nga Qëndresa Qytetare jep detaje mbi raportin dhe domethëniet e tij.