Emmanuel Macron, presidenti më i ri i Francës mbush sot 45 vjeç

Publikuar më: 21/12/2022, ora 07:32

Emmanuel Macron, presidenti më i ri i Francës mbush sot 45 vjeç

Publikuar më: 21/12/2022, ora 07:32

Emmanuel Macron u zgjodh për herë të parë President i Republikës franceze më 7 maj 2017 dhe rifitoi një mandat të dytë presidencial, 20 vite pas Zhak Shirak. Në moshën 39-vjeçare bëhet kështu, presidenti më i ri në historinë franceze.

Emmanuel Macron, presidenti më i ri i Francës mbush sot 45 vjeç

Publikuar më: 21/12/2022, ora 07:32

Emmanuel Macron u zgjodh për herë të parë President i Republikës franceze më 7 maj 2017 dhe rifitoi një mandat të dytë presidencial, 20 vite pas Zhak Shirak. Në moshën 39-vjeçare bëhet kështu, presidenti më i ri në historinë franceze.