“Ende e quaj vend armik,” Bytyçi për “Ohrin” : Me Serbinë duhet maturi dhe jo nxitim

Publikuar më: 20/3/2023, ora 21:25

“Ende e quaj vend armik,” Bytyçi për “Ohrin” : Me Serbinë duhet maturi dhe jo nxitim

Publikuar më: 20/3/2023, ora 21:25

"Një stacion nga i cili KE ka marrë spunto që të pasurojë agjendën e integrimit të Kosovës dhe Serbisë me kushte specifike për secilin vend." Kështu e përshkroi historiani Enver Bytyçi takimin e mbajtur në Ohër mes dy palëve dhe ndërmjetësuesve europianë e amerikanë.

“Ende e quaj vend armik,” Bytyçi për “Ohrin” : Me Serbinë duhet maturi dhe jo nxitim

Publikuar më: 20/3/2023, ora 21:25

"Një stacion nga i cili KE ka marrë spunto që të pasurojë agjendën e integrimit të Kosovës dhe Serbisë me kushte specifike për secilin vend." Kështu e përshkroi historiani Enver Bytyçi takimin e mbajtur në Ohër mes dy palëve dhe ndërmjetësuesve europianë e amerikanë.